Jobbe som designer | clave

Jobbe som designer

Vi omskaper gode ideer til fungerende løsninger ved hjelp av dialog, faglig tyngde og grundige designprosesser. Gjennom å lage intuitive og tiltalende designløsninger forener vi brukernes behov med kundenes ønsker. Det er viktig for Clave at vi leverer nøkkelpersoner med stort hjerte for faget og kundenes virksomhet.

Er dette deg?

Vi i Clave liker folk som legger sjelen sin i å utforske, analysere og forstå, og som ikke er fremmed for å hoppe ut i ukjent farvann. Å visualisere nye konsepter er ingen sak for deg, og du finner stor glede i å videreutvikle disse konseptene sammen med utviklere og kunder.

Vi ser etter deg som kan identifisere og analysere brukerbehov og krav. Du er god på å planlegge, gjennomføre og presentere brukerinnsikt. Samtidig er du i stand til å evaluere utviklet funksjonalitet og sørge for at leveransene våre har god kvalitet.

Det skader ikke om du også:

  • syns faglig utvikling er viktig
  • trives i et sosialt arbeidsmiljø og kommuniserer godt med andre
  • er selvgående og har evne til å stå for det du mener er den beste løsningen på faglige utfordringer

Hos oss i Clave

Det er veldig viktig for oss at alle skal oppleve et godt arbeidsmiljø og stor takhøyde. Dessuten har vi det morsomt på jobb! Gjennom tverrfaglig samarbeid blir vi sterke i møtet med faglige utfordringer, og utvikler oss både som fagpersoner og kollegaer.

Lagånd, positivitet og omsorg for kollegaene våre gjør oss trygge på hverandre og på jobben vi gjør. I Clave tror vi det er oppskriften på å lage de aller beste løsningene.

Vi jobber i spennende og varierte prosjekter ute hos kundene våre, og du kan selv påvirke hva du vil jobbe med og i hvilken retning du ønsker å utvikle deg. Lederskap basert på tillit til de ansatte står sentralt, og det er en selvfølge at du får mulighet til å påvirke din egen arbeidshverdag.

Clave tilbyr konkurransedyktige betingelser, og et aksjeprogram med mulighet til å bli medeier. Og viktigst av alt: Et inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø med ydmyke og flinke kolleger.

Akkurat nå søker vi etter

...dyktige folk som ønsker å sende oss en åpen søknad.

Ønsker du å stille oss flere spørsmål?
Ring Terje på +47 975 37 841 eller send oss en mail.