NAF | clave

NAF

Over flere år har vi vært så heldige å få lov til å kombinere vår kompetanse innenfor brukeropplevelse, utvikling og prosjektledelse med NAF sin tunge innsikt i bilhold og trafikksikkerhet.

Ved å samarbeide tett med den snart 100 år gamle medlemsorganisasjonen har vi vært med å skape gode løsninger. Vi har et knippe konsulenter som bidrar med både stort og smått hos NAF. Gjennom årene har vi bidratt i over 20 ulike prosjekter.

Blant mye annet har vi designet og utviklet NAF kjøpekontrakt med digital signering. Brukerne og deres kronglete ferd gjennom en bilhandel sto i sentrum når vi jobbet for å gjøre deres opplevelse tryggere og mindre komplisert.

Vi har også mange utviklere som bistår NAF med å videreutvikle og forbedre de mange interne systemene alle større organisasjoner er avhengige av for å få hjulene til å gå rundt.

Startskuddet for NAF sin nye medlemsapp ble avfyrt gjennom et studentprosjekt Clave gjennomførte. Appen har blant annet erstattet behovet for et fysisk medlemskort og inneholder det meste du har behov for som bileier og sjåfør.

Felles for alle prosjektene vi gjennomfører med NAF er at brukeren står i sentrum og at det vi utvikler raskt skal få verdi både for medlemmer og organisasjonen.

FirstImage
SecondImage

Det har vært litt av en reise hittil som vi er stolte over å ha fått være med på. Som de sier hos NAF: «Reisen blir aldri slik man hadde tenkt», noe som gjør det til et spennende og variert oppdrag med både små og store seiere underveis.