Velg en side

Våre Tjenester

01

Brukeropplevelse

Vi mener at teamarbeid og brukerinvolvering er det viktigste av alt. Når vi får til en god dialog og er åpne med hverandre, blir de beste løsningene til.

Vi er alltid tett på kundene og brukerne våre og legger sjela vår i å analysere, forstå og designe noe meningsfullt.

«Suksess for oss er når brukerne våre kan ta i bruk systemer og funksjonalitet som de selv har vært med på å lage. Lykke for oss er når de i tillegg smiler når de tar det i bruk.»

– Lill, UX-designer

02

Systemutvikling

Våre utviklere og arkitekter er spesialister på webutvikling, og vi har kompetanse på hele tjenestestacken — fra database og integrasjon til frontendutvikling og mobile løsninger.

 Vi mener det er avgjørende å få en felles forståelse av fagdomenet og hva vi skal oppnå for å lage noe skikkelig bra.

«Vi legger vår stolthet i å være oppdatert på det siste innen metodikker og teknologier. Vi digger å sammen med kunden finne teknisk gode løsninger som funker i alle ledd.»

– Marius, Utvikler

 

03

Prosjektledelse

Våre prosjektledere har lang erfaring med ledelse av it-prosjekter med utgangspunkt i en kombinasjon av faglig og økonomisk kompetanse.

Vi synes det er viktig å forstå kundens ønsker og mål. Ved hjelp av åpenhet, god kommunikasjon og informasjonsflyt kan vi sammen lage gode planer, rammer og frister.

«Å få samspillet til å fungere i prosjekter er gøy. Når vi blir godt kjent og stoler på hverandre er det enklere å finne folk sine sterke sider og spille på det.»

– Ragnhild, Prosjektleder

 

04

Nearshoring

Vi samarbeider med Fabres, et konsulentselskap i Poznan, Polen. De har spesialisert seg på utviklings- og QA-tjenester.

Vi har samarbeidet med Fabres på flere prosjekter og vet hva som skal til for at det skal fungere skikkelig bra. Da sees vi jevnlig, snakker og chatter sammen kontinuerlig.  

«Det er gjerne enklere å få tak i dyktige teknologer i Polen. Dette gir skaleringsmuligheter som ikke er mulig å oppnå dersom vi utelukkende baserer oss på tilgjengelighet i Norge.»

– Terje, Salgssjef