Se hvem vi er | clave

Se hvem vi er

Vi mener at det er godt og litt annerledes å være en Claver. Vi føler en tilhørighet både til selskapet og til kollegaene våre.

Det er flest hverdager i året, og i denne hverdagen setter vi trivsel og trygghet høyt. Vi har det morsomt på jobb. Tverrfaglig samarbeid gjør oss sterke i møtet med faglige utfordringer. Lagånd, positivitet og omsorg for kollegaene våre gjør oss trygge på hverandre. Da kan vi lage de aller beste løsningene.

Det er smart å ta avgjørelser sammen. Åpenhet gjør at vi vet hva som rører seg i selskapet, og da er det enkelt å påvirke hvilken retning vi skal gå. Clave er eid av oss ansatte, og derfor er det også vi som bestemmer.

Sammen reiser vi ut i verden på jakt etter inspirasjon. Faglig utvikling er viktig for oss - både som team og for hver enkelt. Vi har innedager vi fyller med prosjekter og hobbyer. Sammen skaper vi et kreativt felleskap hvor vi får mulighet til å ta i bruk mange - og kanskje nye sider - av oss selv.

Teknologi og brukeropplevelse er det beste vi vet. Når vi lærer nye ting, inspireres av hverandre og føler engasjement skaper vi verdi både for kundene våre og oss selv.