Jobbe som utvikler | clave

Jobbe som utvikler

Kjernen i alt vi driver med er folk som brenner for faget sitt og som er i kontinuerlig faglig utvikling. Clave ønsker å levere det beste innen systemutvikling, og mener at veien dit er en bedriftskultur som er tuftet på lagånd, åpenhet og kunnskapsdeling.

Er dette deg?

Er dette deg? I Clave liker vi folk som har et stort engasjement for jobben de gjør og som ønsker å gi det lille ekstra. Utviklere som har erfaring med frontend eller backend-utvikling med Java eller .NET passer godt inn hos oss.

Vi liker at du er i stand til å diskutere ulike forslag og slik bidra til at vi sammen kommer fram til de optimale løsningene.

Det skader ikke om du også:

  • engasjeres av teknologi og ønsker å utvikle deg selv og dine kolleger
  • trives i et sosialt arbeidsmiljø og kommuniserer godt med andre
  • er selvgående og har evne til å argumentere for det du mener er den beste løsningen
  • har relevant utdannelse fra universitet eller høgskole

Hos oss i Clave

Det er veldig viktig for oss at alle skal oppleve et godt arbeidsmiljø og stor takhøyde. Dessuten har vi det morsomt på jobb! Gjennom tverrfaglig samarbeid blir vi sterke i møtet med faglige utfordringer, og utvikler oss både som fagpersoner og kollegaer.

Lagånd, positivitet og omsorg for kollegaene våre gjør oss trygge på hverandre og på jobben vi gjør. I Clave tror vi det er oppskriften på å lage de aller beste løsningene.

Vi jobber i spennende og varierte prosjekter ute hos kundene våre, og du kan selv påvirke hva du vil jobbe med og i hvilken retning du ønsker å utvikle deg. Lederskap basert på tillit til de ansatte står sentralt, og det er en selvfølge at du får mulighet til å påvirke din egen arbeidshverdag.

Clave tilbyr konkurransedyktige betingelser, og et aksjeprogram med mulighet til å bli medeier. Og viktigst av alt: Et inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø med ydmyke og flinke kolleger.

Ønsker du å stille oss flere spørsmål?
Ring Terje på +47 975 37 841 eller send oss en mail.