Komplett Group | clave

Komplett Group

Sammen med Komplett har vi jobbet fram enkle og smarte løsninger som gjør livet lettere både for kundene og for de som jobber hos Komplett.

Vi har vært mange Clavere hos Komplett gjennom flere år. Sammen har vi blant annet skapt nye betalingsløsninger, ny navigasjon, ny “pc-bygger” og et nytt apotek.

De tverrfaglige teamene vi har jobbet i har bestått av både utviklere, UX-designere og testere fra Komplett, Clave og datterselskapet vårt Fabres. Vi har hele tiden hatt et tett samarbeid med forretningssiden hos Komplett og sånn har vi klart å sikre at vi alltid går i samme retning som kundens ambisjoner.

Komplett er modige. De ser muligheter og kaster seg inn i nye markeder. Vår reise sammen med dem har derfor vært veldig spennende - fra å utvikle det vi alle håpet skulle være riktig har vi beveget oss til alltid å lytte til kundene til Komplett når vi har utviklet noe nytt. Gjennom dialog, brukertesting og samarbeid med kundeservice er vi stolte av å ha laget produkter som kundene syns er enkle å bruke og som har hatt kort vei fra tegnebord til produksjon.

FirstImage

Metodologi

Scrum, Spotify Engineering Culture

Teknologi

IMS SQL Server, MS .NET Core, Azure, JavaScript (React.js, AngularJS), CSS, HTML, REST, SOAP, Umbraco CMS, Confluence, Jira, Github, Jenkins CI, Octopus Deploy

SecondImage

Komplett er Nordens største netthandelsaktør. Nettbutikkene fornyes og videreutvikles kontinuerlig. Utviklingsavdelingen jobber med alle deler av Komplett-butikkens plattform og hele kundereisen på nett.