The Well | clave

The Well

Hos The Well jobber vi for å gjøre det enkelt å slappe av. Vi har fått muligheten til å jobbe med nytt design på nettsidene, kjøpsprosessen og ny bookingløsning.

Gjennom månedlige brukertester har vi lært oss å kjenne brukerne til The Well, og en smidig utvilingsprosess gjør at vi raskt kan endre de tingene som ikke fungerer til en lav kostnad. Vårt samarbeid med The Well startet med at vi lagde en ny bookingløsning som gjør det enkelt å bestille spainngang, behandlinger, bussbilletter og å reservere bord i restauranten. Løsningen fungerer veldig bra fordi den er skreddersydd til behovene til The Well, og omsetningen på nett har aldri vært så høy som nå.

Vi har også satt sammen et splitter nytt design både på nettsidene (thewell.no) og videreutviklet bookingsløsningen i forbindelse med at The Well åpner et nytt hotell sommeren 2021. Her har vi jobbet i alle stadier av prosjektet - fra konseptutvikling til ferdig produkt. I 2020 har vi også utviklet en intern løsning for å gjøre det enkelt for de ansatte i The Well å håndtere alle bookinger.

I løpet av prosjektet har vi vært alt fra 3 til 6 personer: Prosjektleder, UX-designer og utvikler fra Clave, samt utviklere fra Fabres i Polen.

FirstImage

Metodologi

Lean

Teknologi

Teknologi .NET Core, React.js, Azure, MS SQL Server, Azure DevOps, Umbraco CMS, Kanban

SecondImage

The Well er Nordens største spa- og velværesenter som ligger på Kolbotn. Her finner du 10,500 kvm med bassenger og forskjellige saunarom.